onsdag 26 oktober 2011

Första natten i nya sängen

Godkväll!

Inatt sov Wilma första natten i sin fina spjälsäng. Känns som ett gigantiskt steg från den lilla söta korgen till en STOR spjälsäng. Ska hon verkligen bli så stor så att hon växer ur den?! Wilma har från start sovit i egen korg precis bredvid oss och det har inte varit några problem. När vi ställt in sängen i sovrummet kollade hon med stora ögon och blev alldels till sig när vi la ner henne i sängen. Låg och flaxade massor med armarna. Jag trodde hon skulle reagera på omställningen, men var inga problem alls så vi hoppas det går lika bra inatt.
Idag har jag och Wilma haft besök av Caroline och lilla söta Valter. Vi fick äntligen till en träff, vi träffades på "bildspelet" som USÖ anordnade under graviditeten. Valter föddes en månad tidigare än Wilma så det var roligt att se vad vi har att vänta oss framöver. Vi åt fruktsallad och pratade massa, tiden bara rann iväg.

Nu ligger Wilma och leker i Tiny Love- gymet. Var ett bra köp och hon gillar verkligen att undersöka allt, speciellt med munnen!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kram



2 kommentarer:

  1. Lilla prinsessan Wilma kommer drömma många sköna drömmar i den urfina sängen....God natt Wilma <3 / Kramiz AnCha

    SvaraRadera
  2. Fina lilla Wilma <3

    SvaraRadera