torsdag 13 oktober 2011

Lokalkändis

Hann inte skriva igår, var fullt upp hela dagen. På dagen var vi i Ekeby-Almby och hälsade på Lina och Sixten. Mysigt! Vi åt lunch (tack!), gick långpromenad runt i området och ner längs Hjälmaren och jag började även sy gardiner som vi ska ha i "lilla" rummet, men hann tyvärr inte klart. Vi åkte hem vid 16, var bara hem och vända innan vi åkte till Odensbacken på 24 års kalas hos min kusin. Klockan 22 hämtade vi M vid tåget och då vaknade W och var pigg och glad, vilket inte hör till vanligheterna att hon vaknar vid den tiden. Vi lät henne leka lite, sen somnade hon och vaknade vid 7.30 i morse.

Idag har jag och Anna och våra små umgåtts. Vi tog oss en promenad och tittade på deras blivande tomt. Så himla kul att hon ska flytta till "rätt" sida av stan.Vi hittade även en genväg till varandra, ska bara se till att den blir asfalterad så man kan cykla där. För genvägen var över en åker, perfekt skakning för de små.

Ni som inte har eller läst Tebladet kan se vår lilla guldklimp på sidan 12. Tror Wilma endast var två dygn gammal när bilden togs. Vi fick tidigare massa kort skickade till oss av fotografen, men inga av dessa kom med i tidningen. Jag skickar med länken till Tebladet för er som inte sett det och lägger även ut några av bilderna som fotografen tog.

http://orebroll.se/Files-sv/%c3%96rebro%20l%c3%a4ns%20landsting/Om%20landstinget/Informationsmaterial/Tebladet/Tebladet%20arkiv/2011/Tebladet_nr_8-2011%20.pdf



2 kommentarer:

  1. Fina bilder :) Puss

    SvaraRadera
  2. Det var såå mysigt att ses! Måste nog skicka in en motion angående asfalteringen, till kommunfullmäktige eller vart ska den skickas ;) Hoppas att vi ses snart igen!

    SvaraRadera