söndag 27 november 2011

Dagen efter...och 1:a advent

Hej på er!

Har ni fått någon julkänsla än?! Här lyser den verkligen med sin frånvaro..regn och rusk! Är glad att vi bor i radhus så att inte huset blåser bort :)

Idag har det verkligen känns som en "dagen efter" dag, förstår ni känslan?! Man har fixat så länge inför något och så är det över...känns nästan lite tomt. Vi är verkligen helnöjda med gårdagen och allt blev precis som vi tänkt oss. Blir alldels rörd när jag tänker tillbaka på dagen...Wilma fick så otroligt mycket fina presenter, väldigt gulliga och genomtänka presenter. Vet att många av er är nyfikna på vad hon fått för fina presenter. Vi valde ju att inte ha någon paketöppning igår under festen. Jag har tagit kort på allt hon fick tillsammans i ett kort plus att jag tagit på varje sak! Så kommer lite i varje inlägg.. Tack ännu en gång för allt!

Dagen har vi ägnat åt att packa upp från igår och fixat här hemma (dock inte fått upp adventssakerna än). Magnus och Wilma trotsade stormen på förmiddagen och åkte iväg med helt fylld bil med skräp.

Nu sitter vi och dricker glögg och äter pepparkakor. Mys!

Hej så länge!

Wilmas presenter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar