tisdag 22 november 2011

Dumma spruta och Stockholm

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er. Här är det lite halvdant, sprutan som spökar...Wilma har fått feber :( Nu ligger hon och sover så jag hoppas att hon sover bort febern..men hon var på strålande humör när hon vaknade i morse, men det märktes efter ett tag att hon inte mådde helt bra.

Tänkte passa på att skriva lite om helgen medans hon ligger och sover...
I lördags vid lunchtid satte vi oss i en fullpackad bil (vi kollar på en kombi nu, börjar bli trångt...tips någon?!) och tog första stoppet på IKEA i Västerås. Vi åt lunch där och tog en snabbrunda runt i butiken. Vi köpte med oss lite småsaker, bland annat ljus, otippat va?!

När vi kom till Stockholm åkte vi direkt och checkade in på hotellet. Vi bodde denna gång på Clarion Hotell Stockholm som ligger på Söder med utsikt mot Globen. Jag kan verkligen rekommendera detta hotell, supergod frukost och kanonbra rum! Wilma trivdes även hon på hotellet och det är ju numera huvudsaken. Blev en lugn och skön eftermiddag innan vi tog oss till St Eriksplan för middag hos Lina & Johan. Vi åt och drack gott, senare anslöt sig även några fler vänner till Lina & Johan. Var en mycket trevlig kväll!

Lördagen tog vi det lugnt på förmiddagen...åt en lång och väldigt god frukost! Var lagom med folk vid frukosten, senast vi var i Stockholm bodde vi på Clarion Sign och där var det mer eller mindre kaos vid frukosten. Den gången hade vi även otur med rummet och  fick då ett rum som låg så att vi hörde hotellets nattklubb fram till småtimmarna, vilket gjorde att vi inte fick det bästa intrycket av det hotellet. Tyvärr...

Efter en slapp förmiddag gjorde vi oss iordning och strossade runt på Söder och shoppade lite, tog en lunch och fika. Mysigt att bara vara utan massa måsten.

På eftermiddagen åkte vi till St Eriksplan igen och lämnade lilla Wilma hos Lina och Johan som skulle vara barnvakt medans Magnus och jag var på showen Ljust och fräscht och därefter ett restaurangbesök. Det kändes i mammahjärtat när vi åkte ifrån Wilma, men skönt att veta att hon blev ordentligt omhändertagen.
Showen var hur rolig som helst och det är inte ofta man sitter och skrattar i två timmar så det gjorde en gott. De är verkligen rappa i käften och det var hög igenkänningsfaktorer. Jag ska inte berätta för mycket eftersom att jag vet att många ska gå och se den framöver. Ni har verkligen något att se framemot.

Efter showen gick vi och åt på Primo Ciao ciao som ligger på Odenplan. Var så otroligt god mat! Kan jag varmt rekommendera.
I måndags åt vi en lugn och skön frukost på hotellet och på dagen strosa vi runt i Stockholms city. Var väldigt behagligt att gå på stan en måndag när det är betydligt mindre folk än på helgerna.

Vid 20 tiden var vi hemma igen och då möttes vi utav välkomskommiten som bestod utav mamma/mormor. Det var över en vecka sen vi hade setts så hon var verkligen "Wilmasugen". Wilma var på sitt bästa bästa humör hela kvällen och var nog väldigt pigg med tanke på att hon sov hela vägen hem från Stockholm.

Någon som har orkat läsa hela inlägget..?! Blir så långt varje gång jag skriver...

Nu ska jag sätta mig och planera inför lördagens stora happening...Wilmas namngivning.

Hörs senare!

Kramar
Wilma och jag myser på hotellet.

Så fint uppdukat hos Lina & Johan.

Wilma sitter och spanar ut på trafiken och Globen vid frukosten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar