söndag 5 februari 2012

Minus 20 och Manchester United

God kväll!

Wilma somnade redan 18.30, hon var helt slut efter helgens strapatser. Så nu blir det spännande om hon sover för natten eller inte? Hon brukar somna vid 20 i vanliga fall.

Idag har Magnus och jag varit ute och fixat massa ärenden. Vi har bland annat köpt nya hallmöbler, handlat mat, kollat golv till hallen, slängt massa skräp och lite annat småfix. Wilma fick vara hos mormor & Sture under tiden och leka. Efter vi hämtat Wilma så åkte vi till Statoils biltvätt och Wilma tyckte det var väldigt spännande, men hon blev nästan lite rädd när "rullarna" satte igång att köra mot bilen.

Idag har pappa varit här och kollat på Chelsea- United, men han fick mest underhålla Wilma.

Igår gick dagen i festens tecken.Vi var på en riktigt trevlig 50- årsfest igår kväll ute på landet. Det bjöds på 3 -rätters. Till förrätt bjöds det på en god fisksoppa, till huvudrätt var det nötstek och potatis och till efterrätt en jättegod pannacotta med vitchoklad och bär. Mums! Wilma hade t.o.m fått en egen plats och satt med vid bordet och var så duktig och social. Vi var kvar tills festen "drog igång" = när bandet började spela. När vi åkte var klockan kring 22 och Wilma somnade direkt i bilen.

Burr sååå kallt det var igår vi hade - 20(!!!) grader under dagen. Det är verkligen inte roligt, men idag var det bara - 6 grader, men det det kändes lika kallt som igår ungefär.  

Igår på dagen var vi på ett trevligt 1-års kalas för lilla Jennifer. Tänk vad tiden går fort...

Nu ska jag fortsätta leta tapeter till hallen. Tar gärna emot tips på halltapeter!!

Ha en fortsatt trevlig dagskväll!

Kram  

Wilmas fina namnskylt på 50-års festen, hon var
som tur var placerad bredvid oss :)

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag vet inte vad det är för magiskt med Teletubbies, men något måste det ju vara för det är det enda Billy vill se, o samma för flera av hans "vänner", hahaha...
    Synd att vi vuxna inte ser det magiska utan bara blir tokiga på det ;-)

    SvaraRadera
  2. Skoj med kalas =) Ny Ib Laursen-tävling på min matblogg så kika gärna in där och tävla =)

    SvaraRadera
  3. Har precis startat en tävling i samarbete med 4mom.se där du kan vinna en body med värmeindikator som signalerar när ditt barns kroppstemperatur överstiger 37.5 grader! Fiffigt va? :) Kika gärna in och var med i tävlingen:

    http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/february/vinn-thermobaby-body-med-varmeindikator.html

    SvaraRadera